Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht, 7 dagen per week bellen met nr. 085 - 8000 079 Wist u, dat u met elke verzekeringspolis bij ons terecht kunt?Uw uitvaartkosten inzichtelijk maken? Vraag een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan.

Wensenboekje

Het is een onderwerp waar u waarschijnlijk niet iedere dag over nadenkt. Toch is het wel belangrijk om even stil te staan bij uw eigen uitvaart. Wat zijn uw wensen en hoe wilt u dat deze verloopt? Misschien heeft u al eens een uitvaart van een ander moeten regelen. Dan weet u hoe lastig dit kan zijn en waar u allemaal rekening mee moet houden. Bouman Uitvaartzorg heeft het Wensenboekje. Dit is een gratis boekje waarin u kunt beschrijven wat u wensen voor de uitvaart zijn. Denkt u er eens rustig over na. Dit zal ook uw nabestaanden helpen om de uitvaart beter te organiseren.

Het Wensenboekje kan gratis aangevraagd worden door onderstaand formulier in te vullen. Het Wensenboekje is geheel gratis en verplicht u tot niets. Na het invullen van het formulier krijgt u het boekje gratis per post of per e-mail toegestuurd (Deze keuze kunt u maken onderaan het formulier).

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen. (*)

captcha

De inhoud van het wensenboekje

In het Wensenboekje kunt u uw wensen aangeven met betrekking tot uw uitvaart. Wilt u liever niet in een aula opgebaard worden maar op een plek die speciaal is voor u? dan kunt u dit in het boekje beschrijven. Dat kan ook met al uw andere wensen. Toch kunt u niet alleen uw wensen met betrekking tot de uitvaart beschrijven. Er is ook een gedeelte voor de verdeling van uw waardevolle eigendommen. Op deze manier geeft u dan meteen duidelijkheid en dit is ook iets wat prettig is voor uw nabestaanden.

Het Wensenboekje kunt u per post of per e-mail toegestuurd krijgen. Kiest voor het toezenden per e-mail dan krijgt u het boekje digitaal. Dit betekent dat u deze ook op de computer in kunt vullen. Schrijft u liever uw wensen met de pen dan kiest u voor het toezenden per post. Binnen enkele dagen zult u het boekje dan ontvangen.

Maak duidelijk wie ingelicht moet worden

Na uw overlijden is het belangrijk dat uw dierbaren hierover ingelicht moeten worden. Ook daar is een gedeelte voor te vinden in het Wensenboekje. De uitvaartverzorger heeft dan meteen alle gegevens en weet met wie contact gezocht moet worden. Het boekje geeft dus veel duidelijkheid en dat is niet alleen aan uw nabestaanden maar ook aan de uitvaartverzorger. Dit maakt het regelen van uw uitvaart voor iedereen makkelijker.

Wij willen u aanraden het boekje bij uw belangrijke papieren te bewaren. Voeg dan ook meteen de polis van uw uitvaartverzekering toe. Na uw overlijden zal dit document gevraagd worden en het Wensenboekje is dan ook direct beschikbaar. Ook is het verstandig om uw nabestaanden op de hoogste te stellen van het boekje. Wanneer u het Wensenboekje per e-mail wilt ontvangen heeft u ook de mogelijkheid om deze makkelijk door te sturen. Mocht u nog vragen hebben over het boekje dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag uitleg over de inhoud.

  • Nieuwsberichten

  • footer bouman
    Copyright Bouman UitvaartzorgCopyright © 2017 Bouman Uitvaartzorg | Realisatie: Attentic | Algemene voorwaarden | Sitemap