Achter de Brink 19
9531 AZ Borger

Wensenboekje
aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u ons wensenboekje aanvragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden en de aanvraag van ons wensenboekje verplicht u tot niets.


Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

De inhoud van het wensenboekje

In het Wensenboekje kunt u uw wensen aangeven met betrekking tot uw uitvaart. Wilt u liever niet in een aula opgebaard worden maar op een plek die speciaal is voor u? dan kunt u dit in het boekje beschrijven. Dat kan ook met al uw andere wensen. Toch kunt u niet alleen uw wensen met betrekking tot de uitvaart beschrijven. Er is ook een gedeelte voor de verdeling van uw waardevolle eigendommen. Op deze manier geeft u dan meteen duidelijkheid en dit is ook iets wat prettig is voor uw nabestaanden.

Het Wensenboekje kunt u per post of per e-mail toegestuurd krijgen. Kiest voor het toezenden per e-mail dan krijgt u het boekje digitaal. Dit betekent dat u deze ook op de computer in kunt vullen. Schrijft u liever uw wensen met de pen dan kiest u voor het toezenden per post. Binnen enkele dagen zult u het boekje dan ontvangen.

Maak duidelijk wie ingelicht moet
worden

Na uw overlijden is het belangrijk dat uw dierbaren hierover ingelicht moeten worden. Ook daar is een gedeelte voor te vinden in het Wensenboekje. De uitvaartverzorger heeft dan meteen alle gegevens en weet met wie contact gezocht moet worden. Het boekje geeft dus veel duidelijkheid en dat is niet alleen aan uw nabestaanden maar ook aan de uitvaartverzorger. Dit maakt het regelen van uw uitvaart voor iedereen makkelijker.

Wij willen u aanraden het boekje bij uw belangrijke papieren te bewaren. Voeg dan ook meteen de polis van uw uitvaartverzekering toe. Na uw overlijden zal dit document gevraagd worden en het Wensenboekje is dan ook direct beschikbaar. Ook is het verstandig om uw nabestaanden op de hoogste te stellen van het boekje. Wanneer u het Wensenboekje per e-mail wilt ontvangen heeft u ook de mogelijkheid om deze makkelijk door te sturen. Mocht u nog vragen hebben over het boekje dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag uitleg over de inhoud.

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Peymaneh

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. U hoort vooraf altijd wat de prijs is van de uitvaart van uw dierbare. Dus u komt nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Dan kunt u kiezen voor de Bouman Budget Begrafenis of Crematie. Wilt u een goedkope begrafenis of crematie? Wij kennen alle mogelijkheden om de kosten van een uitvaart zo laag mogelijk te houden en adviseren u graag over de mogelijkheden van een budget uitvaart.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-