Achter de Brink 19
9531 AZ Borger

Voorbespreking van uw eigen
uitvaart

Wilt u uw persoonlijke wensen voor uw eigen uitvaart kenbaar maken? Dat kan met een voorbespreking van uw uitvaart met een van onze uitvaartverzorgers

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Als het overlijden nabij is

Sommige mensen willen graag hun zaken qua uitvaart goed regelen op het moment dat ze weten dat het moment van hun overlijden bekend is. Onze uitvaartverzorger komt in zo’n geval naar u toe. Met gevoel voor de emotionele omstandigheden die daarbij een rol kunnen spelen, bespreken wij dit gevoelige onderwerp met rust en compassie. Zodat de wens van de stervende om de begrafenis of crematie goed te regelen, wordt ingewilligd.

Uw eigen uitvaart kunt u altijd
voorbespreken

Ook als u niet terminaal bent, is het mogelijk om uw eigen uitvaart te regelen door deze met ons voor te bespreken en een wilsbeschikking op te stellen. Eigenlijk is dat heel goed, want overlijden kan ook heel plotseling komen. En mocht u dat overkomen, dan weet u zeker dat uw laatste wensen bekend zijn.  Wij informeren en adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Bij overlijden eerst de huisarts bellen

Wij verzoeken nabestaanden om bij overlijden van een dierbare dit eerst te melden bij de huisarts en pas daarna contact met ons op te nemen. De huisarts stelt dan een verklaring op waarmee wij het overlijden kunnen melden bij de gemeente en onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Peymaneh

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. U hoort vooraf altijd wat de prijs is van de uitvaart van uw dierbare. Dus u komt nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Dan kunt u kiezen voor de Bouman Budget Begrafenis of Crematie. Wilt u een goedkope begrafenis of crematie? Wij kennen alle mogelijkheden om de kosten van een uitvaart zo laag mogelijk te houden en adviseren u graag over de mogelijkheden van een budget uitvaart.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-