Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht, 7 dagen per week bellen met nr. 085 - 8000 079 Wist u, dat u met elke verzekeringspolis bij ons terecht kunt?Uw uitvaartkosten inzichtelijk maken? Vraag een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan.

Over ons

De medewerkers van Bouman Uitvaartzorg staan bekend om de betrokkenheid en de persoonlijke aanpak. Graag stellen wij onze medewerkers aan u voor. Ons team heeft ervaring en kan u bijstaan op de moeilijke momenten. Adviseren is onze belangrijkste taak. Doordat u beslissingen moet nemen op een zeer moeilijk en emotioneel moment is het goed bijgestaan te worden door een betrokken en bekwame uitvaartverzorger.

Onze medewerkers houden niet alleen rekening met uw wensen maar ook met de verzekering en het beschikbare budget. Bij het maken van de beslissingen zult u niet over uw budget heen willen gaan. Wij adviseren u en dragen alternatieven aan als iets onverhoopt niet binnen het budget past. Zo nodig nemen wij contact op met de uitvaartverzekering. U kunt zich dan richten op belangrijkere zaken en tijd nemen om het verlies te verwerken.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze diensten dan is het mogelijk om een kennismakingsgesprek met één van onze medewerkers aan te vragen. Dit is geheel kosteloos en ook vrijblijvend. Het kan zijn dat u speciale wensen heeft voor uw uitvaart. Dit kunnen wij met u bespreken. Voor ons is het belangrijk dat iedereen de uitvaart kan krijgen zoals hij of zij wenst. U zult merken dat er meer mogelijkheden zijn dan u denkt. Ook u kunt een afscheidsdienst laten verzorgen die precies naar uw wens is.

Heeft u specifieke wensen dan is het belangrijk dat u deze aan uw nabestaanden laat weten. Dit kan ook in overleg met onze medewerkers. Als uw nabestaanden weten van uw wensen is de uitvaart beter te regelen voor uw dierbaren. Ook zij zullen u het afscheid willen geven wat u wenst. Indien nodig adviseren wij u ook over de beste uitvaartverzekering die past bij uw wensen.

Onze uitvaartverzorgers:

Onze medewerkers laatste verzorging:

Medewerkster administratie:

  • Nieuwsberichten

  • footer bouman
    Copyright Bouman UitvaartzorgCopyright © 2017 Bouman Uitvaartzorg | Realisatie: Attentic | Algemene voorwaarden | Sitemap