Molenstraat 5
9528RA Buinen

Een vrijblijvende offerte
aanvragen

Vraag nu in een aantal eenvoudige stappen een offerte op maat aan. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.

Een offerte-aanvraag verplicht u bij ons tot niets. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de offerte per e-mail. Indien er onduidelijkheden zijn omtrent uw aanvraag, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het opstellen van een persoonlijke offerte. Wilt u de offerte ook per post ontvangen? Vermeld dit dan als aanvulling in uw aanvraag.

Indien er vragen zijn naar aanleiding van uw offerte-aanvraag kunt u door ons gebeld worden. 


Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. Daarom hanteren wij pakketprijzen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Bouman Uitvaartzorg heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare uitvaarten. Geen basistarieven en onverwachte kosten achteraf, maar duidelijk tarieven. Wij werken met tarieven die een complete uitvaart omvatten. Onze pakketten kunnen naar uw wens(en) uitgebreid worden.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-