Molenstraat 5
9528RA Buinen

Bouman
nieuws

Uitvaartbeurs Emmen 2019
Net als in 2017, organiseert Bouman Uitvaartzorg ook in 2019 een uitvaartbeurs in Emmen op zaterdag 30 maart 2019 in de evenementenhal van Hampshire Hotel Emmen. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. 
 
Is het gek om foto's of een video te maken van een uitvaart?
Dat is persoonlijk, maar het gebeurt steeds vaker dat nabestaanden foto's maken voor- en tijdens de uitvaart van een dierbare. Ons antwoord op deze vraag is: Nee, wij als uitvaartonderneming vinden het niet vreemd dat men foto's maakt (Met een mobiel…
 
Bouman Uitvaartzorg gaat verhuizen
Bouman Uitvaartzorg zal binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw pand in Borger. Ons kantoor in het centrum van Borger zal daarom binnenkort gaan sluiten.
 
Afscheid van de dorpsuitvaart
Uitvaartverenigingen zijn belangrijk in dorpen in de noordoostelijke provincies. Maar ze lijken hun beste tijd te hebben gehad. 
 
Nuvema uitvaartverzekering is een goede keuze
Bij de Bouman Uitvaartzorg streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hie…
 
Drentse Lichtjesavond donderdag 21 december 2017
Op donderdag 21 december 2017 organiseren wij samen met het Hunebedcentrum en Drents Landschap de Drentse Lichtjesavond bij het Hunebedcentrum in Borger. U bent van harte welkom.
 
Uitvaartkisten van hout uit bossen van Staatsbosbeheer
Staatsbosbeheer wil haar bossen zo duurzaam mogelijk beheren om het ook door te kunnen geven aan toekomstige generaties. Daarom onderneemt Staatsbosbeheer verschillende acties, waaronder de uitgifte van hout uit Nederlandse bossen waarvan kistenfabri…
 
Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag 2017
Op zaterdag 4 november 2017 heten wij u van harte welkom bij ons kantoor in Borger. Onze medewerkers vertellen u tijdens de Open Bedrijvendag graag wat er hedendaags allemaal mogelijk is.
 
Vrije keuze in een uitvaartverzorger met een uitvaartverzekering
Veel mensen weten niet dat men ook met een uitvaartverzekering bij een grote verzekeringsmaatschappij keuzevrijheid heeft in de keuze voor een uitvaartverzorger.
 
Consumentenbond roept op om klachten over Yarden te melden
Er komen veel vragen en klachten over de Yarden natura-uitvaartverzekering binnen bij de Consumentenbond, met name over extra kosten achteraf of onduidelijkheid omtrent het dienstenpakket.
 
Bouman Uitvaartzorg organiseert lichtjesavond bij het Hunebedcentrum in Borger
Na de grote belangstelling in 2016, organiseert Bouman Uitvaartzorg in samenwerking met het Hunebedcentrum en Drents Landschap op donderdag 21 december 2017 een unieke lichtjesavond voor de hele provincie Drenthe bij het Hunebedcentrum in Borger.
 
Openingstijden bezoekadres Borger
Ons bezoekadres in Borger is geopend op wisselende dagen. Wij werken met een klein team, dat persoonlijkheid en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Hierdoor kan het voorkomen dat, indien ons team nabestaanden bijstaat, niemand op ons kanto…
 
Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag
Op zaterdag 4 november 2017 vindt de jaarlijkse Open Bedrijvendag plaats in de provincie Drenthe. Bouman Uitvaartzorg zal op deze dag haar deuren ook openen in Borger.
 
Registratie levenloos geboren kinderen straks mogelijk
Ouders die dat wensen kunnen straks ook de naam van hun levenloos geboren kind bij de samenstelling van hun gezin zien in de Basisregistratie Personen (BRP).