Achter de Brink 19
9531 AZ Borger

Bouman
nieuws

Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag 2017
Op zaterdag 4 november 2017 heten wij u van harte welkom bij ons kantoor in Borger. Onze medewerkers vertellen u tijdens de Open Bedrijvendag graag wat er hedendaags allemaal mogelijk is.
 
Vrije keuze in een uitvaartverzorger met een uitvaartverzekering
Veel mensen weten niet dat men ook met een uitvaartverzekering bij een grote verzekeringsmaatschappij keuzevrijheid heeft in de keuze voor een uitvaartverzorger.
 
Consumentenbond roept op om klachten over Yarden te melden
Er komen veel vragen en klachten over de Yarden natura-uitvaartverzekering binnen bij de Consumentenbond, met name over extra kosten achteraf of onduidelijkheid omtrent het dienstenpakket.
 
Bouman Uitvaartzorg organiseert lichtjesavond bij het Hunebedcentrum in Borger
Na de grote belangstelling in 2016, organiseert Bouman Uitvaartzorg in samenwerking met het Hunebedcentrum en Drents Landschap op donderdag 21 december 2017 een unieke lichtjesavond voor de hele provincie Drenthe bij het Hunebedcentrum in Borger.
 
Openingstijden bezoekadres Borger
Ons bezoekadres in Borger is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00. U bent op deze dagen zonder afspraak van harte welkom voor onder andere: Het vastleggen van uw uitvaartwensen, advies en verzekeringen.
 
Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag
Op zaterdag 4 november 2017 vindt de jaarlijkse Open Bedrijvendag plaats in de provincie Drenthe. Bouman Uitvaartzorg zal op deze dag haar deuren ook openen in Borger.
 
Registratie levenloos geboren kinderen straks mogelijk
Ouders die dat wensen kunnen straks ook de naam van hun levenloos geboren kind bij de samenstelling van hun gezin zien in de Basisregistratie Personen (BRP).