Molenstraat 5
9528RA Buinen

Rouwvervoer

Voor rouwvervoer maken wij standaard gebruik van onze grijze Mercedes rouwauto. Er zijn echter vele andere mogelijkheden, bijvoorbeeld andere kleuren begrafenisauto’s en volgwagens. Ook andere vormen van vervoer raken de laatste jaren steeds meer in gebruik. Denk hierbij aan rouwfietsen, boten, motoren met zijspan, paardenkoetsen en door mensen getrokken karren of koetsen.

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. U hoort vooraf altijd wat de prijs is van de uitvaart van uw dierbare. Dus u komt nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Dan kunt u kiezen voor de Bouman Budget Begrafenis of Crematie. Wilt u een goedkope begrafenis of crematie? Wij kennen alle mogelijkheden om de kosten van een uitvaart zo laag mogelijk te houden en adviseren u graag over de mogelijkheden van een budget uitvaart.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >