Molenstraat 5
9528RA Buinen

Rouwdrukwerk – rouwkaarten, overlijdensadvertentie, bidprentjes en
dankbetuigingen

Wij ondersteunen u bij het verzorgen van al uw rouwdrukwerk. Samen stellen wij de tekst op voor uw rouwbrieven, overlijdensadvertentie en dankbetuiging na overlijden. Wij helpen u graag bij het opstellen van passende, persoonlijke teksten voor alle rouwdrukwerk. Wij verzorgen de bestelling bij de drukkerij volledig voor u.

Voorbeelden van rouwbrieven/kaarten:

Bekijk een gedeelte van onze collectie rouwkaarten- en brieven online >

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Heel veel keuze in rouwkaarten

U hebt heel veel keuze in kleuren, kleurcombinaties en stijlen van rouwkaarten. Denk hierbij aan moderne, bijzondere en klassieke rouwbrieven. Onze uitvaartverzorger toont u bij de bespreking graag de collectie. Naast het aanbod in standaard rouwkaarten, kunt u voor uzelf of uw dierbare ook een eigen ontwerp rouwkaart aanleveren.  Bij de rouwkaarten ontvangt u enveloppen in bijpassende stijl.

Dankbetuiging na overlijden

Het is mogelijk om alle belangstellenden bij het overlijden of de uitvaart persoonlijk te bedanken in de vorm van een dankbetuiging in de vorm van een kaart of een advertentie in de krant. Ook hierbij adviseren en ondersteunen wij u graag.

Bidprentjes

Bidprentjes zijn prentjes met een herinnering aan de overledene, die uitgedeeld worden tijdens of na de uitvaart. Bidprentjes zijn van oorsprong een katholiek gebruik. De laatste jaren wordt dit meer en meer overgenomen buiten katholieke kringen, als mooie herinnering aan de overledene.

Overlijdensadvertentie

U kunt ervoor kiezen om het overlijden van uw dierbare bekend te maken door middel van een rouwadvertentie. U hebt bij het plaatsen van een rouwadvertentie keuze uit lokale huis-aan-huisbladen of dagbladen. Bij het opstellen van deze advertentie en het opgeven bij de krant helpen wij u graag.

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. Daarom hanteren wij pakketprijzen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Bouman Uitvaartzorg heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare uitvaarten. Geen basistarieven en onverwachte kosten achteraf, maar duidelijk tarieven. Wij werken met tarieven die een complete uitvaart omvatten. Onze pakketten kunnen naar uw wens(en) uitgebreid worden.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-