Molenstraat 5
9528RA Buinen

Persoonlijke uitvaartwensen
vastleggen

Iedereen kan bij leven al de eigen uitvaartwensen vastleggen. Het betreft wensen bij overlijden, die betrekking hebben op het regelen van de de uitvaart, opbaren thuis of in een uitvaartcentrum, kleding, aankleding van de ruimte en  uitvaartmuziek.

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Wensenboekje uitvaart

Het vastleggen van ‘mijn uitvaartwensen’ kan onder meer door middel van een uitvaartwensenformulier of door het vast te leggen bij uw uitvaartverzekering. Wilt u uw eigen wensen bij overlijden vastleggen? Dan kunt u bij ons terecht voor een laatste wensenboekje. Met dit uitvaart wensenboekje regelt u alle zaken die u belangrijk vindt voor uw eigen begrafenis of crematie.

Wensen voor uitvaart niet
vastgelegd?

Meestal krijgen wij te maken met overledenen die hun persoonlijke wensen voor hun uitvaart niet bij leven hebben opgetekend. In dat geval bespreken wij alles met de familie of nabestaanden.

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. Daarom hanteren wij pakketprijzen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Bouman Uitvaartzorg heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare uitvaarten. Geen basistarieven en onverwachte kosten achteraf, maar duidelijk tarieven. Wij werken met tarieven die een complete uitvaart omvatten. Onze pakketten kunnen naar uw wens(en) uitgebreid worden.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-