Molenstraat 5
9528RA Buinen

Opbaring in aula, thuis of op
locatie

Opbaren is bij Bouman Uitvaartzorg mogelijk op diverse locaties. Opbaring is van oudsher gebruikelijk in de aula van het kerkgebouw of het rouwcentrum. Opbaring thuis is al jaren sterk in opkomst. Daarnaast is opbaring op een locatie met speciale betekenis in opkomst, bijvoorbeeld in een clubhuis of verenigingsgebouw.

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Opbaring in rouwcentrum of aula

Opbaring in de aula van een kerkgebouw of rouwcentrum is van oudsher gebruikelijk. Het gemak is groter, maar de vrijheid minder groot dan bij opbaring thuis. Wel bieden veel rouwcentra en aula’s tegenwoordig de mogelijkheid om bijvoorbeeld wierook of kaarsen te branden, persoonlijke voorwerpen op de kist te leggen of de rouwkamer waar de overledene ligt aan te kleden met persoonlijke objecten van de overledene.

Opbaren thuis en op locatie

De belangrijkste reden voor een opbaring thuis – in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of serre - is dat de nabestaanden de laatste dagen voor het afscheid graag dichtbij hun dierbare willen zijn. Ook willen zij de overledene graag kunnen bezoeken op elk gewenste tijdstip, zonder afhankelijk te zijn van toegangstijden van een rouwcentrum.

Thuis
opbaren

In geval van een opbaring thuis of op locatie bieden wij alle benodigdheden en technische hulpmiddelen. Denk hierbij aan de vereiste speciale koeling en aankleding met bijvoorbeeld een kamerscherm. Wij hebben al deze materialen in eigen bezit, zodat wij opbaring thuis of op locatie snel en tegen lage kosten kunnen verzorgen.

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. Daarom hanteren wij pakketprijzen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Bouman Uitvaartzorg heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare uitvaarten. Geen basistarieven en onverwachte kosten achteraf, maar duidelijk tarieven. Wij werken met tarieven die een complete uitvaart omvatten. Onze pakketten kunnen naar uw wens(en) uitgebreid worden.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-