Achter de Brink 19
9531 AZ Borger

Grafkisten van klassiek tot eigen
ontwerp

De meeste uitvaarten vinden nog altijd plaats in een houten grafkist. Bouman Uitvaartzorg biedt ruime keuze in traditionele kisten.

Persoonlijke begrafeniskist of crematiekist

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een hele persoonlijke, zelf ontworpen kist. Steeds vaker krijgen wij de vraag of kinderen of kleinkinderen de kist mogen beschilderen. Deze mogelijkheid bieden wij graag omdat dit kinderen helpt bij het delen van herinneringen en het verwerken van het verlies. De overledene hoeft niet in een houten kist te worden opgebaard. Dit kan ook in een kist van steigerhout of een kist van karton zijn. Zelfs het worden opgebaard in een lijkwade is mogelijk.

Kleuren en materialen uitvaartkisten

Begrafeniskisten kunnen geleverd worden in de natuurlijke houtkleur. Ook is het mogelijk om de kist in elke gewenste kleur te laten spuiten. Qua materiaalgebruik voor de kist is er ook veel mogelijk. Denk hierbij aan grafkisten van steigerhout of zelfs karton. Ook opbaren, begraven of cremeren in een lijkwade is mogelijk

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Diverse kisten

Kisten zijn er tegenwoordig in diverse soorten en kleuren. Van een standaard kist, tot een hele persoonlijke en zelf ontworpen kist. Op deze pagina treft u diverse mogelijkheden aan.

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Peymaneh

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. U hoort vooraf altijd wat de prijs is van de uitvaart van uw dierbare. Dus u komt nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Dan kunt u kiezen voor de Bouman Budget Begrafenis of Crematie. Wilt u een goedkope begrafenis of crematie? Wij kennen alle mogelijkheden om de kosten van een uitvaart zo laag mogelijk te houden en adviseren u graag over de mogelijkheden van een budget uitvaart.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-