Molenstraat 5
9528RA Buinen

De verzekering en de nota van de
uitvaart

Elke uitvaartverzekering heeft een vastgestelde waarde. Met deze waarde van uw overlijdensrisicoverzekering verminderen wij de factuur die u van ons ontvangt.

 > Lees verder

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Kostenbegroting van de uitvaart

Wilt u weten of de kosten van de uitvaart binnen het budget van uw overlijdensverzekering blijven? Dat kan heel eenvoudig. Want in de periode tot de uitvaart krijgt u regelmatig een kostenbegroting van uw uitvaartverzorger.

Advies over uitvaartverzekering en nota uitvaart

Dreigt u ongewild boven de waarde van de verzekering uit te komen? En zo zelf een flink deel te moeten betalen van de uitvaart? Uw uitvaartverzorger van Bouman Uitvaartzorg adviseert u graag over alternatieve mogelijkheden om de kosten van de uitvaart binnen de perken te houden.

Houd uw uitvaartpolis bij de
hand

Voor de bespreking van de uitvaart heeft uw uitvaartverzorger inzicht nodig in de begrafenispolis. Daarom is het handig om deze vooraf op te zoeken en bij de hand te houden. Zo kunnen de zaken met betrekking tot de overlijdensverzekering zo goed en correct mogelijk afhandelen.

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. Daarom hanteren wij pakketprijzen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Bouman Uitvaartzorg heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van betaalbare uitvaarten. Geen basistarieven en onverwachte kosten achteraf, maar duidelijk tarieven. Wij werken met tarieven die een complete uitvaart omvatten. Onze pakketten kunnen naar uw wens(en) uitgebreid worden.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-