Molenstraat 5
9528RA Buinen

De laatste verzorging, afleggen van de
overledene

De laatste verzorging van overledenen vergt kennis, ervaring, geduld en vakmanschap. Bouman Uitvaartzorg heeft verschillende medewerkers die gespecialiseerd zijn in postmortale zorg, het afleggen van de gestorvene. 

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Nabestaanden aanwezig bij de laatste verzorging

Wij bieden nabestaanden de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de laatste verzorging van hun overleden dierbare. De ervaring leert dat aanwezigheid bij het afleggen velen helpt in het proces van rouwverwerking. Aanwezigheid bij de laatste verzorging kan troost bieden en bemoedigend werken.

Rol van nabestaanden bij postmortale
zorg

De rol van aanwezige nabestaanden of familieleden kan zowel actief als passief zijn. U mag toekijken, maar het is in de meeste gevallen ook mogelijk om een actieve rol te spelen bij het afleggen van de overledene, bijvoorbeeld bij het wassen of het omkleden. Dit draagt bij aan een waardevol afscheid van de overledene en aan het proces van rouwverwerking.

 

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven

Veelgestelde vragen

> Wat als ik geen uitvaartverzekering heb?

> Kan ik ook vooraf met een uitvaartverzorger in gesprek?

> Kan ik met mijn uitvaartverzekering bij Bouman uitvaartzorg terecht?

> Wat kost een begrafenis of crematie?

> Is begraven of cremeren zonder kist toegestaan?

> Binnen welke termijn moet een uitvaart plaatsvinden ?

> Kan ik ook een offerte ontvangen?

Bekijk ons hele team

Ons team:

Jeanet

Jeffry

Rudy

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel kost een uitvaart? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Dat hangt af van heel veel factoren. Zo kost een begrafenis meestal meer dan een crematie. Ook zijn de uitvaartkosten afhankelijk van de diensten en producten die u afneemt.

Vooraf duidelijkheid over uitvaartkosten? Wij zijn open en transparant over de kosten. U hoort vooraf altijd wat de prijs is van de uitvaart van uw dierbare. Dus u komt nooit achteraf voor vervelende verrassingen te staan.

Goedkope uitvaart? Dan kunt u kiezen voor de Bouman Budget Begrafenis of Crematie. Wilt u een goedkope begrafenis of crematie? Wij kennen alle mogelijkheden om de kosten van een uitvaart zo laag mogelijk te houden en adviseren u graag over de mogelijkheden van een budget uitvaart.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen >

-