Molenstraat 5
9528RA Buinen

Een persoonlijke
uitvaart

Met een persoonlijke uitvaart nemen nabestaanden op gepaste wijze afscheid van een dierbare. Zo’n persoonlijke uitvaart voldoet aan de wensen van de overledene en past bij zijn of haar leven. Ook geeft zo’n passende plechtigheid nabestaanden ruimte voor rouwverwerking.

Een traditionele of moderne uitvaart

Veel mensen kiezen voor de traditionele begrafenis of crematie met koffie en cake. Er zijn echter veel meer mogelijkheden voor een passend afscheid en om het leven van de overledene op gepaste wijze te vieren. Er zijn vele manieren om stil te staan bij wat hij of zij heeft betekend. De mogelijkheden voor eigentijdse, moderne, bijzondere of alternatieve uitvaart zijn bijna eindeloos. Samen met de nabestaanden bepalen wij hoe de uitvaartplechtigheid eruit ziet.

Direct meer
informatie

Dit menu is niet meer beschikbaar.

Bel 24/7 bij overlijden

085 - 8000 079

Voor elke uitvaart

U kunt bij ons terecht voor elke uitvaart. Van een traditioneel christelijke begrafenis met kerkdienst tot een moderne of alternatieve begrafenis of crematie, van joodse of islamitische tot Chinese uitvaart, onze uitvaartleiders weten wat te doen bij overlijden. Wij houden rekening met alle uitvaartwensen, regelen de uitvaart geheel volgens wilsbeschikking en binnen culturele en religieuze regels en tradities.

Meer informatie over kisten >

Voor elke
uitvaart

Een passende uitvaart kan plaatsvinden op een bijpassende locatie. De tijd dat een herdenkingsdienst of plechtigheid standaard plaatsvond in een kerk of aula ligt achter ons. Het is in principe mogelijk op bijna elke locatie. Een locatie die betekenis had in het leven van de overledene kan bijdragen aan mooie en warme herinneringen.

Rouwproces

De uitvaart is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Daarom is een mooi en persoonlijk passend afscheid van groot belang voor dierbaren en nabestaanden.  Het is onze taak om te zorgen voor een afscheid dat écht past bij de overledene. Onze uitvaartverzorgers luisteren heel goed en staan open voor alle wensen en verzoeken.

Regel uw eigen uitvaart

Meer en meer mensen nemen de regie over hun eigen uitvaart. Zij zetten hun wensen en verwachtingen duidelijk op papier en regelen alvast wat er vooraf te regelen is. Dat is voor nabestaanden vaak heel prettig, want zij hoeven in deze emotionele tijd minder te regelen en hebben meer ruimte voor hun persoonlijke rouwproces. Wilt u uw eigen uitvaart bespreken? Wij gaan graag geheel vrijblijvend het gesprek aan.   

Vrijblijvend gesprek aanvragen >

Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Onze tarieven

Onze tarieven
-