Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht, 7 dagen per week bellen met nr. 085 - 8000 079 Wist u, dat u met elke verzekeringspolis bij ons terecht kunt?Uw uitvaartkosten inzichtelijk maken? Vraag een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan.

De rouwkaart

Na het verzorgen van de overledene helpen wij u graag bij het opstellen van de rouwkaart. Soms ligt deze al helemaal klaar, als het bekend is dat het spoedig overlijden bekend is. Het is dan ook mogelijk om al samen met nabestaanden de wensen van de betrokken persoon te bespreken.

Het kan ook zijn dat wij samen met u een passende tekst en rouwkaart opstellen omdat de wensen niet bekend zijn of omdat het overlijden heel plotseling is. Er is een grote keuze aan moderne, bijzondere en klassieke rouwkaarten maar ook zelfgemaakte rouwkaarten zijn mogelijk. De uitvaartverzorger kan u bij de voorbespreking een collectie laten zien. Heeft u moeite om een mooie passende tekst te vinden, ook daarbij kunnen wij u helpen om er een persoonlijke rouwkaart van te maken.

Na het maken van een proefdruk en uw goedkeuring zullen wij de drukkerij opdracht geven om de rouwkaarten te drukken. U ontvangt deze samen met bijpassende enveloppen. Ook kunnen wij u helpen en adviseren met betrekking tot advertenties in (regionale) kranten en dagbladen.

Indien gewenst kunnen er enkele weken na de uitvaart dankbetuigingen gestuurd worden. Ook hierin kunnen wij u adviseren en helpen.

Terug naar overzicht

  • Nieuwsberichten

  • footer bouman
    Copyright Bouman UitvaartzorgCopyright © 2017 Bouman Uitvaartzorg | Realisatie: Attentic | Algemene voorwaarden | Sitemap