Achter de Brink 19
9531 AZ Borger

Terug naar Bouman nieuws

Nuvema uitvaartverzekering is een goede
keuze

Nuvema uitvaartverzekering is een goede keuze
Gepubliceerd op:

Bij de Bouman Uitvaartzorg streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Groningen verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Overijssel. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft Bouman Uitvaartzorg jaarlijks de lokale prijzen  door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen in Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Nuvema.

U bent van harte welkom, wilt u vooraf wel een afspraak maken?
U bent op ons kantoor in Borger van harte welkom. Om u goed van dienst te kunnen zijn en om voldoende tijd voor u te kunnen nemen, willen wij u vragen om vooraf een afspraak met ons te maken. 
 
Afscheid van de dorpsuitvaart
Uitvaartverenigingen zijn belangrijk in dorpen in de noordoostelijke provincies. Maar ze lijken hun beste tijd te hebben gehad.