Molenstraat 5
9528RA Buinen

Terug naar Bouman nieuws

Nuvema uitvaartverzekering is een goede
keuze

Nuvema uitvaartverzekering is een goede keuze
Gepubliceerd op:

Bij de Bouman Uitvaartzorg streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Groningen verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Overijssel. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft Bouman Uitvaartzorg jaarlijks de lokale prijzen  door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen in Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Nuvema.

Uitvaartbeurs Emmen 2019
Net als in 2017, organiseert Bouman Uitvaartzorg ook in 2019 een uitvaartbeurs in Emmen op zaterdag 30 maart 2019 in de evenementenhal van Hampshire Hotel Emmen. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. 
 
Is het gek om foto's of een video te maken van een uitvaart?
Dat is persoonlijk, maar het gebeurt steeds vaker dat nabestaanden foto's maken voor- en tijdens de uitvaart van een dierbare. Ons antwoord op deze vraag is: Nee, wij als uitvaartonderneming vinden het niet vreemd dat men foto's maakt (Met een mobiel…