Molenstraat 5
9528RA Buinen

Terug naar Bouman nieuws

Is het gek om foto's of een video te maken van een
uitvaart?

Is het gek om foto's of een video te maken van een uitvaart?
Gepubliceerd op:

Dat is persoonlijk, maar het gebeurt steeds vaker dat nabestaanden foto's maken voor- en tijdens de uitvaart van een dierbare. Ons antwoord op deze vraag is: Nee, wij als uitvaartonderneming vinden het niet vreemd dat men foto's maakt (Met een mobiele telefoon en/of door een fotograaf)om later (al dan niet met kinderen en/of andere nabestaanden) te delen. Het kan bijdragen aan de rouwverwerking na het afscheid.

Wist u dat er ook fotografen zijn die speciaal zijn opgeleid om een blijvende tastbare herinnering voor u vast te leggen? Hierbij kunt u denken aan de dag van de uitvaart, maar ook de dagen voor de uitvaart. 

Een van deze fotografen heet Karin Hulst. 
www.karinhulst.nl

Mensen zeggen vaak: “Hadden we dat maar geweten! Kan dit dan? De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan.”
De foto’s geven steun en helpen bij het rouwproces. Ook kunnen ze van onschatbare waarde zijn voor kinderen die nu nog te klein zijn om deze dag bewust mee te maken. 

Een afscheid verdient een afscheidsfotograaf die onopvallend, zonder gebruik van flitser, met gevoel en op gepaste afstand de begrafenis of crematie in mooie, unieke beelden omzet. Iemand die verdriet begrijpt, maar professioneel genoeg is om een waardevolle reportage te maken. Daarom verkiest uw uitvaartondernemer een afscheidsfotograaf boven een gewone fotograaf. Aldus Karin Hulst - Afscheidsfotograaf.

Ook kan er bij de meeste uitvaartcentra en crematoria worden gekozen voor een DVD-Opname en live-streaming.

Wenst u meer informatie over het vastleggen van een tastbare herinnering? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Uitvaartbeurs Emmen 2019
Net als in 2017, organiseert Bouman Uitvaartzorg ook in 2019 een uitvaartbeurs in Emmen op zaterdag 30 maart 2019 in de evenementenhal van Hampshire Hotel Emmen. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. 
 
Bouman Uitvaartzorg gaat verhuizen
Bouman Uitvaartzorg zal binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw pand in Borger. Ons kantoor in het centrum van Borger zal daarom binnenkort gaan sluiten.