Achter de Brink 19
9531 AZ Borger

Terug naar Bouman nieuws

Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag
2017

Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag 2017
Gepubliceerd op:

Op zaterdag 4 november 2017 heten wij u van harte welkom bij ons kantoor in Borger. Onze medewerkers vertellen u tijdens de Open Bedrijvendag graag wat er hedendaags allemaal mogelijk is.

Zo kunt u terecht met al uw vragen, maar ook zien hoe een thuis-opbaring wordt verzorgd en wat er bij de verzorging van een overledene komt kijken. Tevens zal er een motor aanwezig zijn waarmee een kist met de overledene kan worden vervoerd.

Naast Bouman Uitvaartzorg zullen een aantal samenwerkende organisaties aanwezig zijn om informatie te verstrekken. Zo is er bijvoorbeeld een stichting aanwezig die hulp biedt na het overlijden van jonge kinderen.

U bent van harte welkom op zaterdag 4 november van 10:00 tot 16:00.

Ons adres: Achter de Brink 19 te Borger.

Uitvaartverzorger Groningen - Uitvaartverzorger Zwolle - Uitvaartverzorger Enschede- Uitvaartverzorger Hoogeveen - Uitvaartverzorger Assen - Uitvaartverzorger Meppel - Uitvaartverzorger Borger - Uitvaartverzorger Gelderland - Uitvaartverzorger Emmen - Uitvaartverzorger Stadskanaal

Nuvema uitvaartverzekering is een goede keuze
Bij de Bouman Uitvaartzorg streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hie…
 
Drentse Lichtjesavond donderdag 21 december 2017
Op donderdag 21 december 2017 organiseren wij samen met het Hunebedcentrum en Drents Landschap de Drentse Lichtjesavond bij het Hunebedcentrum in Borger. U bent van harte welkom.