Achter de Brink 19
9531 AZ Borger

Terug naar Bouman nieuws

Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag
2017

Bouman Uitvaartzorg deelnemer Open Bedrijvendag 2017
Gepubliceerd op:

Op zaterdag 4 november 2017 heten wij u van harte welkom bij ons kantoor in Borger. Onze medewerkers vertellen u tijdens de Open Bedrijvendag graag wat er hedendaags allemaal mogelijk is.

Zo kunt u terecht met al uw vragen, maar ook zien hoe een thuis-opbaring wordt verzorgd en wat er bij de verzorging van een overledene komt kijken. Tevens zal er een motor aanwezig zijn waarmee een kist met de overledene kan worden vervoerd.

Naast Bouman Uitvaartzorg zullen een aantal samenwerkende organisaties aanwezig zijn om informatie te verstrekken. Zo is er bijvoorbeeld een stichting aanwezig die hulp biedt na het overlijden van jonge kinderen.

U bent van harte welkom op zaterdag 4 november van 10:00 tot 16:00.

Ons adres: Achter de Brink 19 te Borger.

Uitvaartverzorger Groningen - Uitvaartverzorger Zwolle - Uitvaartverzorger Enschede- Uitvaartverzorger Hoogeveen - Uitvaartverzorger Assen - Uitvaartverzorger Meppel - Uitvaartverzorger Borger - Uitvaartverzorger Gelderland - Uitvaartverzorger Emmen - Uitvaartverzorger Stadskanaal

U bent van harte welkom, wilt u vooraf wel een afspraak maken?
U bent op ons kantoor in Borger van harte welkom. Om u goed van dienst te kunnen zijn en om voldoende tijd voor u te kunnen nemen, willen wij u vragen om vooraf een afspraak met ons te maken. 
 
Afscheid van de dorpsuitvaart
Uitvaartverenigingen zijn belangrijk in dorpen in de noordoostelijke provincies. Maar ze lijken hun beste tijd te hebben gehad.